Home
Om Starbaek
Produkter
Nyheder
Brugtsalg / Tilbud
Kontakt
Nyhedsbrev
Forhandler login

Kirker

STARBAEK
Gl. Skolevej 16
DK - 5462 Morud
Denmark
Tlf: +45 65 963 600
info@starbaek.com
www.starbaek.com

Home > Nyheder

Nyheder

S-Stage scene podie på 20 sekunder - 20. januar 2015Podie 2x3 meter 40 cm højt.

Kan også fås i 60 cm højde.
Kan også fås i 1,5x3 meter så den kan være i korte elevatorer.
Mere info telefon +45 65963600

Video: Outline GTO til Production Resource Group (PRG) - 24. oktober 2012

Tom Bensen fra Outline USA fortæller om aftalen med Production Resource Group (PRG) og diskuterer tekniske detaljer omkring brugen af Outline GTO. Videoen er fra et stort arrangement i Las Vegas for lydprofessionelle. Se med nedenfor.
STARBAEK ny dansk Cadac-distributør - 24. september 2012

STARBAEK er netop blevet  udnævnt til ny dansk distributør af de engelske Cadac mixerpulte og mic preamps. Cadac er et højt respekteret mærke, der i løbet af de seneste 45 år har leveret pulte til mange kendte studier verden over. I dag er firmaet mest kendt for sine store live- og teaterpulte, som bruges i de allerstørste musicalproduktioner.

Vi er selvfølgelig både glade og stolte over at få Cadac ombord. Cadac har altid stået for høj lydkvalitet og driftssikkerhed, og sammen med vores andre kvalitetsprodukter, ikke mindst Outline og Apex, giver det mulighed for at bygge nogle helt fantastiske systemer.

På det seneste har Cadac lanceret 2 digitalpulte: CDC Eight som er en livepult i den tunge ende med op til 256 kanaler og CDC Four, en kompaktmixer med op til 48 kanaler + 8 Stereo.

Specielt den sidste venter vi os meget af. Vi ved jo alle sammen, hvilke pulte, der er efterspurgte i dette segment, men med CDC Four har vi nu et produkt, der kan give alvorlig konkurrence til de etablerede mærker. Lyden er simpelt hen i en anden klasse, og med hensyn til pris, størrelse, funktioner og udvidelsesmuligheder rammer pulten et ”Sweet Spot”.

Er du på udkig efter en digitalpult i den populære kompaktklasse, bør du helt sikkert tjekke fireren ud, før du beslutter dig – til gavn for både din lyd og dit workflow. CDC Four kan ses og prøves nu hos STARBAEK.

CDC Four – nøgletal:

  • 16 mic/line kanaler med 4-bånds parametrisk EQ + HP filter, kompressor, gate, delay , 8 Aux- og 2 F/X sends, alle valgfri pre/post og insert send/return
  • 8 stereo line inputs med med 4-bånds parametrisk EQ + HP filter, kompressor, gate, delay , 8 Aux- og 2 F/X sends, alle valgfri pre/post og insert send/return
  • 16 stk. 100mm motorfadere (Skift mellem i alt 3 lag)
  • 2 interne effektprocessorer med rumklang, delay, ekko m.m.
  • Options:
  • MADI Stagebox med op til 32 mic/line inputs med fjernstyring af mic gain og 16 line outputs
  • FireWire interface, 24-bit 96 kHz
Se de komplette specifikationer her.

Andre Cadac modeller

CDC Eight
Cadac’s nye digitale flagskib er designet til store liveproduktioner og faste installationer. Her er der brugt store ressoucer på at gøre betjeningen så hurtig og intuitiv som muligt. Til det formål har CDC Eight 2 store 24-tommers touch skærme med potmetre hele vejen rundt, så langt de fleste funktioner umiddelbart er tilgængelige.

CDC Eight har som standard 128 kanaler (kan udvides til 256) og 48 outputs, og den fås med enten 16 eller 32 kanalfadere + masterfader.

Se komplette specifikationer her.

Analoge pulte

J-Type
Den største analoge Cadac-pult er modulært opbygget med rammer i op til 63 kanalers bredde, hvor flere endda kan dele alle busser, så man i sidste ende kan få op til 256 inputs med 12 aux sends, 16 subgrupper og 32 matrix outputs.

Se specifikationer og billeder af den imponerende pult her

S-Type
Den næststørste analoge Cadac er designet til lidt mindre liveproduktioner, faste installationer og broadcast. Der er 3 størrelser, og som ved J-Type kan flere pulte dele busserne. S-Type har 8 aux sends, 8 subgrupper og 8 matrix outputs.

Læs mere om den her

Live1
Cadac–kvalitet for folket: 16-, 24- eller 32-kanals pulte til mindre PA-firmaer og bands, som lægger vægt på god lyd.

Se mere her.

M16
Man skal virkelig tro på kvaliteten af sine mic preamps, hvis man lancerer et 19” rack med 16 af dem, og det er lige præcis, hvad Cadac gør: M16 har, som navnet siger, 16 XLR mic inputs og 3 balancerede output splits og desuden D/A konvertere og MADI output. Flere kan kontrolleres fra samme remote, og således har du en skalerbar stagebox med super-lydkvalitet.

Se mere om M16 her.

Europas største koncert afviklet med Outline PA. - 27. juni 2012

750.000 tilhørere fylder San Giovanni-pladsen i Rom til 1. maj-koncert med Outline GTO og Butterfly PA-systemer.For 23. år i træk arrangerede Italiens 3 største fagforeninger en 1. maj-koncert på San Giovanni-pladsen i Rom, denne gang med nogle af de førende italienske indie-bands plus et 58-mands symfoniorkester med bl.a. Andrea Bocelli som solist. Programmet faldt åbenbart i publikums smag: Mere end 750.000 mennesker overværede koncerten, som dermed er Europas største musikbegivenhed. Det hele blev selvfølgelig også TV-transmitteret.

Arrangementer af den størrelsesorden stiller unægtelig visse krav til PA’et, og gennem tiden har bl.a. JBL, Clair Bros. og d&b leveret lyden, men i år blev det besluttet at anvende et italiensk system, nemlig Outline.

Det romerske PA-firma Limelite, som stod for lys og lyd, brugte en Yamaha PM1D til symfoniorkesteret og 2 PM5D til de andre bands, mens PA’et bestod af 15 GTO + 3 GTO-LOW og et array med 8 GTO-SUB pr. side, alt sammen fløjet, plus 12 Lab 21 HS infra-subs på jorden foran scenen. 6 Butterfly-kabinetter sørgede desuden for frontfill.

Og der var mere endnu, nemlig hele 3 delaysystemer: Ét med 12 Butterfly og 6 Subtech 218 subs og to med hver 8 Butterfly og 4 subs, det ene endda med 6 ekstra Manta-kasser.

Så det var noget, der kunne spille højt – ingen tvivl om det – men hvordan lød det så? Indie-bands og symfoniorkestre er jo to meget forskellige udfordringer, som her skulle løses af det samme PA.

Andrea Taglia, FOH lydmand, opsummerer sine indtryk: ”Systemet har en fantastisk nærværende mellemtone, super-præcis top og en bund, der virkelig rykker – og det ændrer sig ikke, selv efter en hel dags brug. Symfoniorkesteret var helt fremme i pappet, men stadig blødt og naturligt, og når der var rock på programmet, var der rigelig bund til selv de mest inkarnerede headbangere.”

Så nu kan de da vist godt tillade sig at sige: ”Ingen opgave er for stor”.Outline præsenterer Eidos 265 LA  - 27. juni 2012
Outline er en af Italiens førende producenter af professionelt PA. Firmaet har bl.a. med stor succes leveret lyd til den traditionelle 1. maj-koncert i Rom – en begivenhed, der i år tiltrak mere end 750.000 tilskuere. Og så har de netop introduceret en ny passiv line array-kasse til små og mellemstore systemer.

EIDOS 265 LA har 2 6,5” mellemtoneenheder med ferritmagnet og 1,75” svingspole plus en 1,4” kompressionsdriver, monteret i en dedikeret waveguide og med 100° horisontal spredning.

Francesco Simenoni fra Outline udtaler: ”EIDOS 265 LA har samme mekaniske og lydmæssige kvalitet som sine større brødre Manta og Butterfly – det eneste, der adskiller, er antallet af mennesker, den kan spille for i forhold til det maksimale SPL - som i parentes bemærket er blandt klassens højeste, også sammenlignet med konkurrenter med større enheder.”

Samtidig har Outline præsenteret Flysub 15 - en 15” sub med samme rigging-hardware, der sælges særskilt eller som en ”plug-and-play”-løsning bestående af 8 EIDOS 265 LA, 2 Flysub 15 og 2 T5-DSP forstærkere – perfekt til f.eks. mindre udlejningsfirmaer.

Men et PA skal jo høres – og det kan du nu hos den danske distributør Starbaek, som har anskaffet et komplet EIDOS 265 demosystem, der står klar til test.

Distributør: Starbaek, www.starbaek.com, tlf. 65 96 36 00

Outline Eidos 265 LAVideo: APEX Intelli X2 - 14. marts 2011

Belgien-baserede Apex Audio bruger PLASA2010 at lancere sin nye Intelli-serie, af audio system management-enheder. Med intern processing op til 192 kHz som standard, high-end studio-grade analoge kredsløb design og mastering-grade kompressorer, Intelli-serien sætter ny standard inden for system management og højttaler processing design. Med over 10 års digital lyd ekspertise, er den nye Intelli-X ² 26 og 48 den nyeste generation af digitale audio produkter fra Apex.


Video: Starbaek udstiller Outline PA og LED lamper - DMFexpoTOUR - 23. marts 2010

Starbaek udstiller Outline PA og LED lamper - DMFexpoTOUR:


Video: Outline Kanguro i en Fiat 500 - 23. marts 2010

Selvom Outline Kanguro højttalersystem er så kompakt at det kan være bag i en Fiat 500, kan det producere 131 dB! Se selv i denne video:


Video: Outline Kanguro - 23. marts 2010

Se hvor nemt man opstiller et Kanguro sæt:


Nye produkter hos STARBAEK - 23. september 2009

Hos STARBAEK har vi udvidet vores produktsortiment igen. Vi kan derfor tilbyde jer tre lækre produkter fra Audac. Den nye CPR12 zone mixer, den nye PMX 124 kanals mixer og de nye aktive LX503 højtalere. Der er også kommet nyt katalog fra Audac - se det her: AUDAC's katalog (62 MB)

CPR12 fra Audac er udviklet som en brugervenlig, fleksibel og multifunktionel løsning til små lyd applikationer. De seks valgbare Mic/line indgange med tre bånds EQ’s og fire direkte indgange sikre at CPR12 er parat til alle nødvendige lydkilder til dit brug. Hver indgangskanal kan dirigeres til eller begge  outputkanaler. Dette gør CPR12 til et complet to-zone system.

Læs evt. mere på:  Klik her -  Audac


PMX 124 er en alsidig mixer, der har alle de kvalitetsmæssige egenskaber som forventes af AUDAC. Takket vores mixerens 6 mono og 4 stereo input som er specielt designet til en bred vifte af applikationer. Derfor er PMX124 perfekt og let at bruge til alle musikere og bands. 

Læs evt. mere på: Klik her -  Audac


LX503 er AUDAC's første aktive, 3-vejs væg højttaler. Denne højttaler fås i både hvid og sort farve. Grund af sin håndtering af de 75W, vil LX503 være stærk og meget fleksibel løsning til indendørs brug. På bagsiden af denne højttaler, vil du finde alle kontrol-funktionerne: Du kan tilpasse niveauet for lydstyrke, bas og diskant.

Læs evt. mere på: Klik her - Audac


Så har STARBAEK atter været på  PLASA. Endnu en spændende messe.  - 21. september 2009

På Outline standen var der travlt med bl.a. fremvisning og undervisning i det nye  OPENARRAY. Endvidere var der mange henne og kigge på den nye LAB 21 sub, som spiller hele 145 dB helt ned i 23Hz. Den kommer snart i en selv powered udgave der øger max spl til over 150 dB. Tak til de fremmødte på standen og der vil hurtigst muligt blive lavet en demonstration af Outline Butterfly, Mantas og Mini COMPASS. 

Hos Trabes var der ligeledes travlt. Her fremviste de deres ny DIVO kraner som både kan fås som BGV D8, D8+ og C1 godkendt.  

På Tomcat standen havde de travlt med at fremvise deres nye Stacking truss, som kun fylder det halve af hvad normalt bro fylder når man læser det. De fremviste også deres nye måde at flyve broen på uden stropper, men i stedet med en beslag så man får et lige træk, passer til både 29x29 og 39x39 truss. 

Hos Staging Concepts præsenterer man sin nye Engelske distributør, som også er blevet til vores fælles Europa lager. Det betyder hurtigere leveringstid her i Danmark.

Vi ser frem til næste år her hos STARBÆK.


Tilbud hos Starbaek - 18. september 2009

Hos STARBAEK har vi haft gennemgang af vores lager. Vi har derfor kunnet lave nogle gode tilbud til jer, som kan svære at sige nej til. Derfor kig vores opdaterede tilbudsside igennem. Du finder bl.a. produkter fra Outline, ENNE og Seeburg. 

Flere gode tilbud - klik her

Dobbelt rack 16 unit

2 stk med blå hjul pris pr. stk.: 1000,-
2 stk med kinahjul pris pr. stk.: 700,-

Outline monitor

2 stk Outline HARD 212 SP pris pr. stk.: 13.995,- Brugt

Find mange flere gode og spændende tilbud inde på tilbudssiden, bare klik på ovenstående link, som automatisk vil guide dig ind på siden.
Det sælges efter først til mølle princippet.
Varen er typisk brugt, demo vare eller rester af et parti nye varer.


Så er Plasa atter på kalenderen hos STARBAEK - 11. september 2009

Så er STARBÆK igen at finde til PLASA på Earls Court i London d.13-16 sep. Der vil bl.a. blive fremvist det nye i-Mode fra Outline

Outline i-Mode platform er selvskabets første ægte ”intelligente” platform dedikeret til brug sammen med  professionelle lydsystemer. I-Mode har er let, kompakt og indbygget i højtalerens kabinet. 

Outline i-Mode er perfekt integreret i Outline produktet og kan betjenes på bagsiden eller kan styres via remote. Fra september 2009 vil det være tilgængeligt i følgende modeller. DVS 115 SW, DVS 118 SW og LAB 15, med videre planer om at indføre i andre Outline produkter. Outline i-Mode er en ægte ”intelligent” platform for avanceret højtalerkontrol. Ud over at der anvendes et kraftig forstærker, giver i-Mode fuld og præcis kontrol over højtaleren, hvor man kan styre alle systemernes parameter for ethvert komponent på tværs af hele systemet.

Ud over det nye i-Mode vil der også blive mulighed for at se det nye Mantas linearray, den nye LAB 21, DVS 8-10 SP og det nye 3D software OPENARRAY.

Ud over Ouline vil du også kunne finde andre af STARBAEK’s leverandører så som Tomcat, Staging Concepts, Trabes og APEX som hver især fremviser deres nye produkter. På Trapes stand vil der blive mulighed for at se den nye R-W-N DIVO kran som både kan fåes som BGV D8 og D8+ godkendt. Endvidere har den indbygget encoder, overvægt og digital controller. Kranen kan fåes i 500-1000-2000 Kg.

APEX fremviser bl.a.deres nye dBDI-2 som er en “dual active direct inject box”  som kombinere bevist Apex lydkvalitet og pålidelighed med alsidigheden af to kanaler og et væld af tilslutningsmuligheder.

Vi ser frem til at møde jer.


Starbaek er med i London til Plasa show 08 fra den 8. til 10. september - 6. september 2008

Flere af mine agenturer har stande på messen så ring og få en aftale og lad os mødes på de enkelt stande.
Kan træffes på +45 20 28 41 40 under messen.
Følgende producenter som Starbaek repræsenterer i Danmark har stande på messen:

Se produkter fra Outline - High-end professionel lyd.Se produkter fra Apex - Equalizer, Speaker management system, gate, compressor.

OUTLINE BUTTERFLY PÅ WEMBLEY STADION I LONDON - 6. september 2008

Britania Row leverede den komplette produktion til Foo Fighters koncerten på Wembley Stadion i London.
160.000 gæster oplevede det store setup, som bl. a. bestod af 148 stk. Bytterfly CDH 483 Hipack, og 72 stk. Subtech 218 og DVS-15 til short-throw front-fill. Forstærkere er  Outline’s T9 (2x4800W på 1 unit)

Vedrørende Outline line arrays brugt til Foo Fighters’ show, System Engineer Davide Lombardi udtaler: "Butterfly is considered one of the best line arrays in this sector and is used regularly on the occasion of key events. I’m pleased to use it every time, as are all those at Brit Row."
Her i efteråret skal OASIS på UK tour med Outline Butterfly


IDRÆTSCENTER VEST HAR FÅET DANMARKS BEDSTE HAL-ANLÆG - 6. september 2008

Det svar får man hvis man spørger centerleder    Mogens Svejgaard Poulsen.

Anlægget er fra ENNE med en digitalmikser fra ITEC-audio. Anlæget er tros sin størrelse, meget nemt at betjene, med en ekstern volumen kontrol hvor personalet kan bestemme hvad max lydstyrke må være.
Idrætscenter Vest har også fået en Jingle Launcher til afvikling af musikken under kampe hvor det ønskede musik starter ved et tryk på en touchskærm.

Har du en kunde der skal have et hal anlæg har Starbaek stor knowhow og masse udstyr velegnet til disse installationer. Ring for info.


AUDAC PÅ MESSING JENS - 6. september 2008

Messing Jens i Viborg er blevet renoveret og har fået nyt anlæg fra AUDAC .
Anlægget er AUDAC PX serie hvor der over danse gulv sidder 4 stk. PX110 samt en SX415 sub, dette trukket af en T4 forstærker der giver 2 x 600watt i 4 Ohm + 1200 watt i 8 Ohm og har indbygget delfilter. Til resten af lokalet sidder der 6 stk. PX 108 trukket af en Q4 forstærker der giver 4 x 600watt at 4 Ohm.

Der vil i resten af September være tilbud på anlægget som det der er brugt på Messing Jens’s dansegulv.
4 stk. PX110 sort el. hvid
4 stk. Monteringsbeslag for PX110.
1 stk. SX415 sub 1x15” sort
1 stk. T4 amp 


BRUGT UDSTYR OG DEMO UDSTYR - 6. september 2008

STARBAEK har en del brugt og demoudstyr til salg, blandt andet:

Outline HARD 212 SP
Outline DVS 8-12-15 & SW115
JBL T771
Turbo Sound Floodlight ”Ny renoveret”
Electro Voice
ENNE MF/MB

Se mere på Starbaek.com/tilbudSTARBAEK på ISE - 29. januar 2008

Procab, Audac og Apex vil være repræsenteret på Europas største AV messe ISE i Amsterdam.
Starbaek vil være tilstede alle 3 dage og kan træffes på +45 20 28 41 40.
Procab og Audac er i hal 7 stand R187 og APEX i hal 7 Stand I154.Stor dansk handel med Outline - 3. januar 2008

INVI i Viborg har købt nyt lydudstyr hos Starbaek så de nu er med i superligaen for udlejning af lyd og lys.
Handelen omfatter et stort linearray system med Butterfly CDH843, Doppia P9075, Subtech 218, T-seven og APEX Intelli-X 48 Speaker Management System.


 Læs pressemeddelse
Butterfly seminar hos Starbaek onsdag d 1. august - 16. august 2007

Der var en god stemning lige fra start hvor der blev startet med at blive installeret software på de medbragte Pc’er. Der blev gennemgået hvordan Butterfly er opbygget, at men kan flyve 32 butterfly i en array med en sikkerheds faktor på 7. Derefter blev der gennemgået hvordan men skal bruge V.I.P. (Vector Implementation Protocol) software, hvorpå man selv skulle lave er beregning.

Efter en god frokost skulle det hele prøves i praksis, hvor vi på en nærliggende mark prøvede systemet af og systemet udmærkede sig ved at spille utroligt højt og kastede lyden meget langt i hele frekvensområdet selv i modvind. Hvis du vil vide mere om Outline Butterfly eller have din egen demo så kontakt Starbaek.

Butterfly systemet kan høres den 25. august på Rådhuspladsen i København og den 31. august + 1. september til åben hus hos INVI i Viborg.Første Procab display i en musikbutik i Danmark - 16. august 2007

Musikbutikken Vejle har som første butik i Danmark fået opsat et salgsdisplay fra Procab. Butikkens ejer Jason Dove er glad for de nye produkter som er primært er af Reference typen med livsvarig garanti og forgylde kontaktflader.

Musikbutikken Vejle forhandler også andre kvalitetsprodukter fra Starbaek som Outline og ENNE.

Er du også interesseret i et display til din butik så kontakt Starbaek.
 


Starbaek er blevet distributør af Procab, Audac og Caymon - 31. juli 2007

 
Procab laver bl.a. audio- og videokabler. Se mere på Procab.be


Audac laver audioprodukter primær til installation.  Se mere på Audac.be


Caymon laver bl.a. racks, stativer og andet tilbehør til audio. Se mere på Caymon.be

Der komme meget mere om disse produkter snart her på hjemmesiden.


Kom til seminar om Outline Butterfly - 6. juli 2007

Nu har du mulighed for at komme til seminar om Outline Butterfly, hvor man bl.a. vil lære at bruge Outline’s V.I.P. (Vector Implementation Protocol) software.

  Læs mere herStaging Concepts - 26. marts 2007

Verdens bedste og nemmeste scenegulv system.
Det er store ord med da jeg så det første gang tænkte jeg ”Der er det SYSTEMET”
Det er så nemt at bygge at alle kan være med prøv at se videoerne her: LINK
Se Stagings Concepts hjemmesidde her: LINK
Ring til Starbaek og høre mere om dette unikke system.
Kan du ikke finde det du søger laves der gerne efter kundeønsker og mål.
Der kommer meget mere her på siden senere.


Outline Butterfly til Cliff Richard koncert i Aalborg og København - 26. marts 2007

Sir Cliff Richard var i forbindelse med sin Nord Europa tour i Danmark den 17. marts i Gigantium i Aalborg og den 18. marts i forum København hvor han spillede på et OUTLINE Butterfly anlæg leveret af Britania Row. I Gigantium blev der brugt 2 x 16 Hi-pack og 2 x 8 Subtech 218 med tilhørende T 6,5 forstærkere. I Forum København var det samme opsæt med tilføjelse af 2 x 4 Hi-pack til dækning af side balkonerne.
Britanias Rows systemteknikker Davide Lombard udtalte at systemet var helt fantastisk nemt at arbejde med. En mand kan flyve systemet uden besvær.
Som Davide også udtalte er det pluck and play, da systemet helt linearet så det der kommer ind i systemet er også det der kommer ud (godt signal ind = god lyd ud og omvendt) det er ikke lavet nogen speciel lyd fra fabrikken og man kan bruge den DSP man gerne vil. Desuden sagde han at han aldrig havde hørt bedre subs.
Daniel fortalte at Outline Butterfly bliver Britanias Rows system 1 i fremtiden blandt andet pga. den fede lyd, høj power, utroligt kompakt og lav vægt som betyder meget, i dag hvor lys og led skærme vejer godt til og belaster tagkonstruktionerne og ikke efterlader meget vægt tilbage til PA systemet.
16 Hi-pac i en array med flyveramme og kabler vejer kun 694 kg.
På Cliff Richard tour’en havde man 48 Hi-pac med tilhørende subs og amps med og med udskiftning til Butterfly fra det foregående system fyldte dette system en hel sættevogn mindre.
Selv om man i Gigantium spillede for 8500 siddende tilhører var der stort set ikke udslag på forstærkerne.
Efter Cliff Richard er det Jamiroquai og Pet Shop Boys der skal bruge Butterfly på tour.Frankfurt 2007
- 26. marts 2007

Starbaek på Prolight and Sound 2007 Frankfurt

Outline


Outline er nu virkeligt ved at få den anerkendelse det fortjener og er uden tvivl fremtidens helt store High-end mærke af lyd systemer, internationalt men også i Danmark. Så gå ikke glip af fremtidens system i Frankfurt kom ind på stand A51 i hal 8 og se Butterfly, Mini Compas og alle nyhederne som viser hvorfor Outline er fremtidens PA system. Ring på +45 20284140 under messen og lav en aftale med Starbaek.

DVS serien er nu komplet med tilføjelse af DVS-10 og DVS-118SW.
DVS serien er meget velegnet til mindre PA systemer, near fill, eller installationer i clubs, diskoteker eller lignende. Hele serien udmærker sig med meget høj ydelse i kompakte kabinetter.

LAB 15 er en ultra kompakt subwoofer med høj ydelse.
Enkelt 15” vejer 50 kg, fylder 1/3 m3, 140 db peak, frekvens område 33 til 170 Hz.

T-7, T-9, T-11 er navnet på de nye forstærkere med høje ydelser på 2 x 3.600W/4.800W/6.000W i 2 ohm, vejer kun 12 kg og fylder 1 Unit.
Forstærkerne kan fås med indbygget DSP.
Med smart carts kan man opgraderer sin forstærker fra feks. T-7 til T-11 eller omvendt.

Se mere på Starbaek.com eller Outline.it.

Apex

Oplev Apex i hal 8 stand B42 hvor de deler stand med deres tyske distributør Trius
Se equalizer i verdensklasse analog og digital.
Se speaker management system.
Se level kontrol med digital display
Compressor og Gates 8 kanaler 1 unit

Procab

Procab er vores nyeste produkter som også udstiller i Frankfurt hal 8 stand D01

Procab laver kabler både i metervarer og som færdigkabler.
Procab har både en økonomi serie og en high-end serie med støbte stik, forgyldte kontakter og livsvarig garanti.
I færdigkabler er der mange gode adapter kabler, 8 pars snake, kabeltromler, og kombikabler til aktive højttalere m.m.

Tjek det for det er en god kvalitet til den rigtige pris.

Læs mere om Procab her.


OUTLINE BUTTERFLY til MTV Music Award 2006 - 1. december 2006


OUTLINE BUTTERFLY til MTV Music Award 2006 i Bellacenteret København.
Læs på følgende link om teknikken til showet eller se billederne.
i Bellacenteret København.

Læs og se mere


MTV Music Award i København - 31. oktober 2006

Til MTV Music Award i BellaCenteret er det det kendte udlejningsfirma Britannia Row fra London der leverer lyden. Britannia Row har valgt at bruge deres nye Outline Butterfly system til dette job med en række af tidens mest hotte navne på scenen.


Ny hjemmeside - 31. oktober 2006

Så er vores nye hjemmesidde i luften.

Der er kommet nye produkter til.

APEX som laver verdens bedste equalizer og ITEC der laver nogle helt unikke transportable lydanlæg med batteri så det kan bruges i 6-8 timer uden elektrisk tilslutning. ITEC er også specialister i retningsbestemt lyd også ved lave frekvenser der gør at man kan lave lyd i rum med god taleforståelse hvor det ellers har været umuligt pga. lang efterklang.

Der kommer flere produkter til i nær fremtid.

Starbaek er desuden forhandler af de fleste førende producenter af projektorer, plasma/LCD skærme og lærreder m.m. som høre til en god professionel AV installation. 

Hesels.dk