Home
Om Starbaek
Produkter
  dB technologies
  Clair Brothers
  Outline
  Itec
  Apex
  Cadac
  StagingConcepts
  2m
Nyheder
Brugtsalg / Tilbud
Kontakt
Nyhedsbrev
Forhandler login

Kirker

STARBAEK
Gl. Skolevej 16
DK - 5462 Morud
Denmark
Tlf: +45 65 963 600
info@starbaek.com
www.starbaek.com

Home > Produkter > Cadac

Cadac

Engelske Cadac fremstiller mixerpulte og mic preamps. Cadac er et højt respekteret mærke, der i løbet af de seneste 45 år har leveret pulte til mange kendte studier verden over. I dag er firmaet mest kendt for sine store live- og teaterpulte, som bruges i de allerstørste musicalproduktioner. Cadac har altid stået for høj lydkvalitet og driftssikkerhed, og sammen med vores andre kvalitetsprodukter, ikke mindst Outline og Apex, giver det mulighed for at bygge nogle helt fantastiske systemer.

Få Adobe Reader

 CDC Four
Nøgletal:
  • 16 mic/line kanaler med 4-bånds parametrisk EQ + HP filter, kompressor, gate, delay , 8 Aux- og 2 F/X sends, alle valgfri pre/post og insert send/return
  • 8 stereo line inputs med med 4-bånds parametrisk EQ + HP filter, kompressor, gate, delay , 8 Aux- og 2 F/X sends, alle valgfri pre/post og insert send/return
  • 16 stk. 100mm motorfadere (Skift mellem i alt 3 lag)
  • 2 interne effektprocessorer med rumklang, delay, ekko m.m.
  • Options:
  • MADI Stagebox med op til 32 mic/line inputs med fjernstyring af mic gain og 16 line outputs
  • FireWire interface, 24-bit 96 kHz

Læs mere om Cadac CDC Four

 CDC Eight
Cadac’s nye digitale flagskib er designet til store liveproduktioner og faste installationer. Her er der brugt store ressoucer på at gøre betjeningen så hurtig og intuitiv som muligt. Til det formål har CDC Eight 2 store 24-tommers touch skærme med potmetre hele vejen rundt, så langt de fleste funktioner umiddelbart er tilgængelige.

CDC Eight har som standard 128 kanaler (kan udvides til 256) og 48 outputs, og den fås med enten 16 eller 32 kanalfadere + masterfader.
Læs mere om Cadac CDC Eight

 J-Type
Den største analoge Cadac-pult er modulært opbygget med rammer i op til 63 kanalers bredde, hvor flere endda kan dele alle busser, så man i sidste ende kan få op til 256 inputs med 12 aux sends, 16 subgrupper og 32 matrix outputs.

Læs mere om Cadac J-Type

 S-Type
Den næststørste analoge Cadac er designet til lidt mindre liveproduktioner, faste installationer og broadcast. Der er 3 størrelser, og som ved J-Type kan flere pulte dele busserne. S-Type har 8 aux sends, 8 subgrupper og 8 matrix outputs.

Læs mere om Cadac S-Type

 Live1
Cadac–kvalitet for folket: 16-, 24- eller 32-kanals pulte til mindre PA-firmaer og bands, som lægger vægt på god lyd.

Læs mere om Cadac Live1

 M16
Man skal virkelig tro på kvaliteten af sine mic preamps, hvis man lancerer et 19” rack med 16 af dem, og det er lige præcis, hvad Cadac gør: M16 har, som navnet siger, 16 XLR mic inputs og 3 balancerede output splits og desuden D/A konvertere og MADI output. Flere kan kontrolleres fra samme remote, og således har du en skalerbar stagebox med super-lydkvalitet.

Læs mere om Cadac M16

Hesels.dk